Budgetcoaching

Home / Budgetcoaching

Budgetcoaching

Inzicht in je financiële situatie helpt je bij het maken van goede keuzes, het realiseren van je wensen (dromen …) en vermindert spijt (had ik maar …) achteraf. Als budgetcoach help ik je bij het krijgen van overzicht op en inzicht in je financiën met een “QuickScan”.

Een “QuickScan” bestaat uit het opstellen van een financieel overzicht (het budgetplan) een analyse van je financiën (inkomsten en uitgaven) en een advies ten aanzien van mogelijke punten van verbetering en/of besparing.

In principe start een “QuickScan” met een gratis (telefonisch) kennismakings-/intake gesprek van maximaal 30 minuten. Tijdens of aansluitend aan dit gesprek vul je een kort intakeformulier (vragen- en opdrachtformulier) in en verstrekt een overzicht van financiële transacties (bankafschriften) over een periode van 3 maanden. Op basis van deze informatie wordt een persoonlijk budgetplan gemaakt. Dit plan bespreken we tijdens een huisbezoek waarbij je tips en adviezen voor verbetering en/of besparing krijgt. Na het gesprek ontvang je het budgetplan en de adviezen in je mailbox.

De kosten van een “QuickScan” bedragen € 100,00 exclusief btw.

Afhankelijk van de situatie en behoefte zijn er opties voor begeleiding (coaching) bij het echte werk, de uitvoering van de adviezen en het behalen van je doel. Coaching is een kwestie van maatwerk, de prijs hiervoor is afhankelijk van de duur van het traject en de intensiteit van begeleiding. Voorafgaand aan een coaching traject krijgt je altijd een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De kosten van coaching bedragen € 50,00 per uur exclusief btw.